τόνωση της ισχύος

Η τόνωση της δραστικότητας γίνεται σημαντικό ζήτημα για τους άνδρες που έχουν φτάσει τα 40 ή τα 50 έτη. Συχνά αυτό το πρόβλημα ανησυχεί ακόμη περισσότερο τις γυναίκες και τις φίλες τους. Σήμερα θα δούμε τι είναι τα σεξουαλικά ενισχυτικά και πώς να αυξήσουμε τα επίπεδά τους φυσικά.

Αρσενικά χαμηλής ισχύος πώς να τονώσουν

διεγερτικά

Μπορείτε να τονώσετε τη δραστικότητα στους άνδρες με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Γρήγορα περιβάλλοντα. Βοηθούν να γεμίσει η περιοχή των γεννητικών οργάνων με αίμα. Το αποτέλεσμα αρχίζει γρήγορα, πρέπει να πάρετε ένα χάπι δραστικότητας λίγο πριν τη σεξουαλική επαφή. Μπορεί να είναι εθιστικά, να επηρεάζουν αρνητικά την αρτηριακή πίεση, την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία.
 • συνθετικές ορμόνες. Η τεστοστερόνη είναι η κύρια ορμόνη για την τόνωση της ισχύος στους άνδρες. Εάν έχετε χαμηλή τιμή, όλες οι άλλες θεραπείες δρουν μόνο συμπτωματικά.
 • Σωστή διατροφή, αρκετές βιταμίνες και μέταλλα. Ορισμένα μικροθρεπτικά συστατικά εμπλέκονται άμεσα στον τρόπο με τον οποίο οι ανδρικοί όρχεις παράγουν τεστοστερόνη. Για παράδειγμα, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για ένα άτομο σε μεγάλες ποσότητες.
 • Αθλητικές ασκήσεις που διεγείρουν τις ορμονικές αλλαγές. Οι κινήσεις στην περιοχή της πυέλου ενεργοποιούν την καλή κυκλοφορία του αίματος, διεγείρουν τη φυσιολογική ισχύ.
 • μασάζ και βελονισμός. Τα σημεία, η διέγερση των οποίων βοηθά στην αποκατάσταση της στύσης του ανδρικού πέους, βρίσκονται, για παράδειγμα, στην περιοχή των ποδιών.
 • Λαϊκές μέθοδοι και συμπληρώματα διατροφής για ισχύ. Αυτοί είναι πολύ αμφίβολοι τρόποι για την αποκατάσταση της σταθερής ισχύος και τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετη θεραπεία.

φαρμακευτική αγωγή

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία μέσων για την αύξηση της ανδρικής ισχύος. Πολλά από αυτά διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ άλλα απαιτούν μεγάλη προσοχή κατά τη χρήση τους. Για να επιλέξετε ένα σεξουαλικό ενισχυτή, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εκ των προτέρων.

Στην πραγματικότητα, διαφορετικές αιτίες χαμηλής ισχύος απαιτούν διαφορετικές θεραπείες.

Ταμπλέτες ταχείας δράσης

Τα φάρμακα δρουν μέσα σε 30-60 λεπτά από την κατάποση. Βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος και την ανταπόκριση του οργανισμού στη διέγερση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές ώρες έως και πάνω από 24 ώρες.

Αυτά τα κεφάλαια έχουν καλή επίδραση στη δύναμη ενός άνδρα, αλλά δεν μπορείτε να τα συνηθίσετε. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, μην ξεχάσετε να το αντιμετωπίσετε. Με τέτοια μέσα θα βοηθήσετε τον εαυτό σας σε ένα μόνο βράδυ. Αντί να ξοδεύετε πολλά χρήματα για αυτά τα φάρμακα, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε την άσκηση και τη σωστή διατροφή για να θεραπεύσετε την προστατίτιδα.

Πρώτα απ 'όλα, δεν πρέπει να φέρετε τέτοια χάπια σε νέους κανονικής ισχύος. Ναι, θα σας κάνουν πιο δραστήριους στο κρεβάτι. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα αυτή η επίδραση να χαθεί στο μέλλον. Και με την πάροδο του χρόνου, θα αναπτυχθεί μια ψυχολογική εξάρτηση από το φάρμακο. Το οποίο έχει επίσης μια αδύναμη, αλλά αρνητική επίδραση στον οργανισμό.

Ορμονική θεραπεία

Η τεχνητή τεστοστερόνη χρειάζεται κυρίως από άνδρες που έχουν ξεπεράσει το όριο των σαράντα πενήντα. Αυτή τη στιγμή, η ισχύς στους άνδρες εξασθενεί. Εμφανίζεται η λεγόμενη «ανδρική εμμηνόπαυση», κατά την οποία μειώνεται η φυσική παραγωγή των ορμονών του φύλου.

Αυτά τα φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσέχετε τη δόση και το χρόνο χρήσης. Η ορμονοθεραπεία για την αύξηση της ανδρικής ισχύος λειτουργεί μόνο εάν γίνεται σωστά και τακτικά. Δεν μπορείτε να πάρετε ένα χάπι τεστοστερόνης ή ένα εμβόλιο ακριβώς πριν από το σεξ.

Οποιαδήποτε εξωτερική ορμόνη μπορεί να έχει απροσδόκητες παρενέργειες. Μπορεί να πάρετε βάρος ή να γίνετε υπερβολικά ευερέθιστοι. Οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές πρέπει να αναφέρονται στον γιατρό σας. Η πιο σοβαρή αντένδειξη για τη λήψη ορμονών είναι η αυξημένη πήξη του αίματος. Σε αυτή την περίπτωση, η τεστοστερόνη μπορεί να προκαλέσει φλεβική θρόμβωση.

φυσική διέγερση

Το σωστό σύνολο ιχνοστοιχείων παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή τεστοστερόνης, στην κυκλοφορία του αίματος και στη θεραπεία της προστατίτιδας. Αυτά περιλαμβάνουν βιταμίνες Β, C, D και Ε καθώς και τα μέταλλα σελήνιο και ψευδάργυρο.

Τροφή για τόνωση της δραστικότητας

Όλες οι απαραίτητες ουσίες περιέχονται στα ακόλουθα τρόφιμα:

 • Κρέας. Τα φιλέτα άπαχα, τα στήθη κοτόπουλου ταιριάζουν καλύτερα. Η πρόσθετη τόνωση της δραστικότητας δημιουργεί ζεστά και πικάντικα μπαχαρικά, βότανα. Η πρωτεΐνη κρέατος είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανδρικού σώματος και της καλής ισχύος.
 • Θαλασσινά. Ακόμη και οι μεσαιωνικές κυρίες ήξεραν ότι το να ταΐζεις έναν σύζυγο με στρείδια ήταν μια αξέχαστη νύχτα.
 • Καρυδιά. Αυτό το προϊόν περιέχει ειδικά λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση της ισχύος και διεγείρουν την παραγωγή τεστοστερόνης.
 • Εσπεριδοειδή, ρόδια και σύκα. 100 γραμμάρια από αυτά τα φρούτα την ημέρα λειτουργούν καλύτερα από τα περισσότερα συμπληρώματα.

λαϊκές μεθόδους

Οι θεραπευτές του παρελθόντος γνώριζαν φυτά, τα εκχυλίσματα των οποίων βοήθησαν ακόμη και τους ηλικιωμένους να αποκαταστήσουν τη δραστικότητα και να αποκαταστήσουν τη νεότητα. Θυμηθείτε ότι τέτοια συστατικά δεν γίνονται φάρμακο λόγω, για παράδειγμα, φλεγμονής του προστάτη. Αλλά μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη φυσιολογικής σεξουαλικής επιθυμίας και καλής ισχύος.

Απλοί τρόποι για να αυξήσετε την ανδρική ισχύ στο σπίτι περιλαμβάνουν:

 • Βάμμα τζίνσενγκ για αλκοόλ, το οποίο μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Πάρτε τριάντα σταγόνες ανά 250 ml νερού. Επαναλαμβάνουμε δύο φορές την ημέρα. Η πορεία της θεραπείας διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά μετά από αυτό θα παρατηρήσετε μια διαρκή βελτίωση της ισχύος.
 • Ντουμπρόβνικ. Αλέστε έξι κουταλιές της σούπας, ρίξτε 500 ml βραστό νερό. Επιμένουμε 30 λεπτά. Ένα τέτοιο αφέψημα πρέπει να πίνεται τρεις φορές την ημέρα, τουλάχιστον μερικές γουλιές.
 • Κοινό βάμμα Motherwort. Δύο κουταλάκια του γλυκού παρασκευάζονται με ένα ποτήρι βραστό νερό και εγχέονται για περίπου επτά ώρες. Πρέπει να πίνετε 750 ml την ημέρα χωρισμένα σε τρεις δόσεις.
 • Μια καλή μέθοδος διέγερσης είναι το συνηθισμένο ζεστό κρασί. Το κύριο πράγμα είναι να μην παρασυρθείτε πολύ με το συστατικό αλκοόλ και να μην πιείτε περισσότερα από μερικά ποτήρια. Είναι σημαντικό το κόκκινο κρασί να είναι καλό. Ένα τέτοιο ζεστό κρασί πρέπει να περιέχει μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο. Τα μπαχαρικά και τα θερμαντικά εφέ θα κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους.

μασάζ

Μασάζ για αύξηση της ισχύος

Ζητήστε από τον σύντροφό σας ένα απλό μασάζ για να τονώσετε τη δύναμή σας:

 • Το πρώτο σημείο βρίσκεται στη βουβωνική χώρα, μεταξύ της περιοχής του πρωκτού και του οσχέου. Πριν τονώσετε αυτή την περιοχή, τρίψτε τα χέρια σας μεταξύ τους. θερμαίνονται, γεγονός που εντείνει το αποτέλεσμα. Εκτελέστε τις κινήσεις κυκλικά, πρώτα δεξιόστροφα και μετά αριστερόστροφα. Ιδανικά, αν αγγίξετε και πιέσετε και τα οκτώ ιερά ανοίγματα ταυτόχρονα.
 • Πάμε στο ηβικό μασάζ. Διεγείροντας αυτή την περιοχή, αυξάνουμε τα επίπεδα τεστοστερόνης. Καθόμαστε στην άκρη του καθίσματος, οι τρεις μας πάλι μαζί. Το ένα χέρι κρατά τους όρχεις και τους ζεσταίνει. Ο άλλος εκτελεί κυκλικές κινήσεις μασάζ στην περιοχή πάνω από το ηβικό οστό. Σύμφωνα με την ανατολική ιατρική, πρέπει να γίνουν 36 κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Το μασάζ προστάτη δεν πρέπει να υποτιμάται:

 • Ο άντρας είναι στα τέσσερα και αγγίζει τους γοφούς του με το στομάχι του.
 • Ένας συνεργάτης ή γιατρός θα λιπάνει το δάχτυλο με λιπαντικό ή κανονική βαζελίνη.
 • Εισαγάγετε το δάχτυλό σας περίπου 1 ίντσα μέσω του σφιγκτήρα στο ορθό.
 • Ψάξτε για ένα μικρό κομμάτι.
 • Κάντε πρώτα μασάζ σε κάθε πλευρά του προστάτη με τη σειρά.
 • Η κίνηση πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω.
 • Μετά αρχίζουμε να κουνάμε το δάχτυλό μας, περιγράφοντας το οκτώ και πιέζοντας τον προστάτη.
 • Η πίεση αυξάνεται με κάθε γύρο.
 • Το μασάζ τελειώνει με χαϊδεύοντας στη μέση.

Η διαδικασία μασάζ εκτελείται καλά όταν μερικές σταγόνες υγρού προστάτη βγαίνουν από το πέος. Η συνεδρία διαρκεί περίπου δύο λεπτά, πρέπει να κάνετε τη διαδικασία κάθε δεύτερη μέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι δέκα με δεκαπέντε συνεδρίες.

βελονισμός

Μεγάλη σημασία έχουν και οι ανατολίτικες μέθοδοι ρεφλεξολογίας ποδιών. Βρείτε σημεία διέγερσης δύναμης στα πόδια σας. Υπάρχουν μόνο δύο από αυτά, το πρώτο είναι στη μέση του ποδιού. Για να βρείτε το δεύτερο, μετακινηθείτε από το πρώτο σημείο στο εσωτερικό του ποδιού.

Κάντε τους μασάζ με τον αντίχειρά σας με κυκλικές κινήσεις με αισθητή πίεση. Μπορείτε να το ελέγξετε εστιάζοντας στα δικά σας συναισθήματα. Τα σημεία βελονισμού είναι πάντα τα πιο ευαίσθητα και επώδυνα.

αθλητικά φορτία

Είναι αδύνατο να υποτιμήσουμε πώς η σωματική δραστηριότητα επηρεάζει έναν άνδρα. Επηρεάζουν όχι μόνο τη φυσική πλευρά του προβλήματος, αλλά βελτιώνουν επίσης την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούν άμεσα την απελευθέρωση τεστοστερόνης. Η ισχύς βελτιώνεται επίσης επειδή νιώθεις σαν άντρας που παλεύει ξανά για αθλητικές νίκες.

Αθλητισμός για τόνωση της ισχύος

Τα ενεργειακά φορτία είναι αρκετά για να τονώσουν τη σεξουαλική επιθυμία, με αποτέλεσμα ένα αναβολικό αποτέλεσμα. Η μπάρα φαίνεται καλύτερα εδώ. Αντίθετα, το cardio αντοχής μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη δύναμη.